Vi søker Daglig leder
Skardalen Settefisk AS

ER DU VÅR NYE DAGLIGE LEDER PÅ VÅRT SETTEFISK ANLEGG?

Skardalen Settefisk AS ligger i naturskjønne omgivelser i Kåfjord, Nord-Troms. Selskapet er et datterselskap i Wilsgård-konsernet og har en konsesjon for å produsere 2,5 millioner smolt med levering til morselskapet Wilsgård, Fiskeoppdrett AS.

Selskapet har siden 2016 produsert både i RAS og gjennomstrømming. Vi renoverer nå den eldste delen av anlegget og planlegger å bygge dette om til RAS. Som en del av Wilsgård-konsernet er vi i Skardalen Settefisk AS med på å produsere fisk, og styrke samfunnet ute i Kåfjord. Det skal vi fortsette med.

 Tiden er inne for å styrke selskapet med en ny daglig leder som skal være med på å produsere, utvikle og bygge ut det eksisterende anlegget. Vi tilbyr en interessant stilling i et ekspansivt miljø som gir gode muligheter for egenutvikling og innsikt i ulike deler av havbruksnæringen.

Hvem er du?

Vi søker derfor etter en deg som er ambisiøs, resultat- og løsningsorientert. Du har gjerne ledererfaring og er glad i utfordringer da du vil være med på å ta virksomheten til nye høyder.

Du må ha erfaring innen ledelse og drift og produksjonsplanlegging i settefiskanlegg. Det legges vekt på kompetanse innen biologisk kunnskap, produksjonserfaring og systematisk kvalitetsarbeid.

Kvalifikasjoner

  • Relevant ledererfaring og utdanning fra ledelse, eller tilsvarende virksomhet.
  • Solid erfaring og forståelse for produksjonsplanlegging og gjennomføring av produksjon, system og rutiner.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser. Lederstilling i et voksende konsern i en spennende og fremtidsrettet næring.
  • Store utviklingsmuligheter i en spennende og fremtidsrettet  næring.

Hvordan søke

For å søke sender du CV og søknad til: fredd@wilsgaard.no

I søknadsbrevet skriver du hvorfor du ønsker å jobbe hos oss og hvilke forutsetninger du har for å lykkes som Daglig leder.

Ved andre spørsmål, kontakt oss ved å sende SMS til telefonnr.: 905 73 554. Merk med stillingen Daglig leder Skardalen. 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår, og fleksibilitet til å påvirke din egen arbeidsdag. Vi er behjelpelig med bolig.

Arbeidssted: Kåfjord, Nord-Troms
Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse etter avtale.

Telefon

778 55 308

Org. nr

933 591 530

Hovedkvarter

Værnesveien 105
Torsken
9381 Torsken

Fakturaadresse

faktura@wilsgaard.no