Driftsleder, Senja Fjordcamp

Vil du utvikle og bygge destinasjon?

Wilsgård Reiseliv AS er et nyetablert selskap i Wilsgård konsernet. Selskapet skal drifte Senja Fjordcamp som har 24 senger fordelt på 7 campinghytter. I tilknytning til hyttene finnes det bobil og caravan parkering samt båtplasser i Torsken.

Vi skal nå utvide Senja Fjordcamp med en helt ny hotellfløy som skal stå ferdig i 2022 hvor det skal etableres fem hotellrom i et fiskebruk fra 1930, samt en high-end lodge i en av de tidligere «væreier-gården» i nærheten. Ved ferdigstillelse vil anlegget ha opp mot 70 overnattingsplasser og en restaurant med kapasitet mellom 50-60 personer.

I Wilsgård Reiseliv AS skal vi bygge en destinasjon for mange forskjellige kundegrupper, vår ambisjon er å kunne tilby varierende aktiviteter i den omkringliggende naturen, på land og sjø. I tillegg ønsker vi å bringe inn historiene fra lokalsamfunnet på Torsken og fra Wilsgård konsernet som en del av aktivitetstilbudet.

Til å lede driften i Wilsgård Reiseliv AS søker vi etter en utadvendt med erfaring fra drift av restaurant og hotell.

Hvem er du?

Vi søker derfor etter deg som er ambisiøs, resultat- og løsningsorientert. Du må gjerne ha ledererfaring og være glad i utfordringer da du vil bidra til å ta virksomheten til nye høyder.

Du ønsker deg en jobb med mye ansvar, men også store muligheter. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre oss, og for å sikre at vi driver en bærekraftig virksomhet.

Den rette personen må derfor har relevant erfaring, ha forståelse for dine valgs påvirkning av økonomien og et ønske om å gjøre noe unikt. Lederstilen din er resultatorientert og inspirerende.

Stillingen krever at du er selvgående og allsidig. Det vil være en stor variasjon i arbeidsoppgaver. Kokkene vil ta seg av kjøkken, men det er en forutsetning at du som driftsleder tar del i hele driften på Senja Fjordcamp fra kundebehandling, drift og renhold.

agsdix-sao-fish

Kjerneoppgaver

 • Drift og utvikling av selskapet
 • Lede, inspirere og motivere ansatte
 • Sørge for fornøyde gjester og øke antall gjestedøgn
 • Budsjett- og resultatansvar, kostnadskontroll
 • Lett vedlikehold og ettersyn av hyttene

Kvalifikasjoner

 • Ledererfaring
 • Erfaring med kundebehandling og kundeservice
 • God på teamarbeid
 • Praktisk og teknisk anlagt
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper
agsdix-sao-guarantee

Vi tilbyr

 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i naturskjønne omgivelser.
 • Konkurransedyktige betingelser. Lederstilling i et nyetablert selskap i en spennende og fremtidsrettet næring.

Hvordan søke

For å søke sender du CV og søknad til:
fredd@wilsgaard.no

Ved andre spørsmål, kontakt oss ved å sende SMS til telefonnr.: 905 73 554. Merk med stillingen Driftsleder Senja Fjordcamp.

I søknadsbrevet skriver du hvorfor du ønsker å jobbe hos oss og hvilke forutsetninger du har for å lykkes som Driftsleder.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår, og fleksibilitet til å påvirke din egen arbeidsdag. Vi er behjelpelig med bolig.

Arbeidssted: Torsken, Troms og Finnmark
Søknadsfrist: 20.10.2020
Tiltredelse etter avtale.