Fabrikksjef for hvitfiskforedling
Torsken Fiskeindustri AS

Er du vår nye Fabrikksjef for hvitfiskforedling?

Torsken Fiskeindustri AS er et nyetablert selskap som har overtatt eiendommer og anlegg etter tidligere Torsken Havprodukter AS. Torsken Fiskeindustri AS skal drive motta av fisk og foredling av denne.

Vi har som mål å drifte på lokal flåte og råstoff. Fabrikken skal rigges for å foredle hvitfisk til forbruker. Det skal drives fryseritjenester og etter hvert skal det også flyttes aktivitet fra vår filetfabrikk for laks til vår nye hvitfiskfabrikk.

Fabrikken bygges opp på nytt med nye produksjonslinjer.

 Til å lede fabrikken trenger vi en person med erfaring fra både fiskekjøp og foredling. Fabrikken blir kompakt og med 8-10 medarbeidere. Fabrikksjefen vil inngå som en del av produksjonsteamet.

Hvem er du?

Vi søker derfor etter deg som er ambisiøs, resultat- og løsningsorientert. Du må gjerne ha ledererfaring og være glad i utfordringer da du vil bidra til å ta virksomheten til nye høyder.

Du ønsker deg en jobb med mye ansvar, men også store muligheter. Her har du anledningen til å ta viktige valg når det kommer til produksjon, logistikk og daglig drift. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre oss, og for å sikre at vi driver en bærekraftig virksomhet. Dette blir særlig viktig i en nyetablert bedrift.

 Den rette personen må derfor har relevant erfaring. Du må arbeide systematisk, ha forståelse for dine valgs påvirkning av økonomien og et ønske om å gjøre noe unikt. Lederstilen din er resultatorientert og inspirerende.

agsdix-sao-sea

Kjerneoppgaver

  • Planlegge og lede løpende produksjon, mens man kontinuerlig i egen regi og gjennom våre leder-team jobber mot forbedringer.
  • Hovedansvar for fiskekjøp og foredling av konsumentklare produkter.

Kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring fra tilsvarende virksomhet, eller annen matproduksjon.
agsdix-sao-guarantee

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser. Lederstilling i et nyetablert selskap i en spennende og fremtidsrettet næring.

Hvordan søke

For å søke sender du CV og søknad til:
fredd@wilsgaard.no

Ved andre spørsmål, kontakt oss ved å sende SMS til telefonnr.: 905 73 554. Merk med stillingen Fabrikksjef.

I søknadsbrevet skriver du hvorfor du ønsker å jobbe hos oss og hvilke forutsetninger du har for å lykkes som Fabrikksjef.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår, og fleksibilitet til å påvirke din egen arbeidsdag. Vi er behjelpelig med bolig.

Arbeidssted: Torsken, Troms og Finnmark
Søknadsfrist: 15.10.2020
Tiltredelse etter avtale.